En ganska onödig drömuppdatering

Jag kom på en drömuppdatering som jag skulle vilja ha, den är rätt så onödig egentligen, men jag tycker den skulle varit väldigt mysig. 
 
Jag skulle älskat om hästarna som fanns i de olika stallen skulle få lite mer personlighet, och att man själv skulle få en lite större relation till dem. Just nu så är står hästarna där som en typ av dekoration, vilket jag helt ärligt tycker känns lite stelt. Jag skulle tycka det var så roligt om stallen först och främst uppdaterades lite, så att hästarna faktiskt står i boxar, och inte i dessa konstiga spiltor. Varje häst skulle ha en namnskylt. Sedan skulle jag velat att hagar skulle komma till, och bland de dagliga uppdragen på anslagstavlan så skulle uppdraget "Ta ut hästar" finnas, där man helt enkelt får leda ut hästarna till sina hagar, där de sedan kan springa runt som de vill. Efter det så skulle de vanliga sysslorna komma upp, dvs mocka boxar, fylla på med vatten och fylla på med hö komma upp. Man skulle liksom förbereda stallet inför kvällen. Sedan skulle det komma upp tre nya uppdrag efter kl 15 typ, där man ska ta in hästarna igen, sköta om dem, och sedan förbereda hagarna för nästa dag, dvs lägga ut hö, och fylla på vatten.
 
SSO är faktiskt ett hästspel, och jag skulle vilja ha lite mer uppdrag som faktiskt har med hästarna att göra, och gärna uppdrag som faktiskt skulle kunna lära människor något. Dessa rutiner som jag radade upp hade vi på skolan som jag gick på, så det är helt enkelt ett exempel på hur det kan se ut i ett stall. Jag personligen var väl inget fan av att hästarna på skolan fick gå in redan vid 15:00, min egna häst (i det stallet som han stod i) gick alltid in någon gång efter kl 21, och kom ut vid typ 07:00. Det är fortfarande rätt så många timmar som han fick stå inne. Okej, nu var det inte detta jag tänkte diskutera, sooo, moving on. SSO är ett spel, och jag tror inte pixelhästarna far illa av att få gå in lite tidigare, och jag tänker framförallt på de lite yngre spelarna som finns, de ska iaf ha en chans att göra uppdragen om de vill. 
 
 
Nu var det här ett rätt så rörigt inlägg, men åter igen: Jag hade velat ha lite mer fokus på hästarna, och Jorviks invånare ska ju vara kända för att älska sina hästar väldigt mycket, så då känns det ju inte jätte snällt att man låter dem stå inne 24/7, eller hur?  


Kommentarer
Postat av: Elise Stormwright

Det vore verkligen sååå coolt om vi fick det till Jorviks många stall! Hagar undrar jag om de inte snart kan ordna till de stackars hästarna och jag har inget emot lite fler och nya dagliga uppdrag att göra.

2018-10-20 @ 09:46:39
URL: http://stormwright.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0