Nämen titta, blogg.se släppte in mig

Jag tycker inte om att skriva inlägg som säger förlåt för dålig uppdatering, så det tänker jag inte göra heller, däremot så tänker jag nämna att jag inte kommit in på blogg.se på väldigt länge nu, ett felmeddelande dyker hela tiden upp.
Efter ett tag så tröttnade jag helt enkelt på att försöka, även idag när jag skulle testa så fick jag samma felmeddelande, men kom in när jag försökte igen. Nu får vi helt enkelt se om blogg.se kommer sammarbeta eller inte i fortsättningen. 
 
Så, till roligare ämnen, mycket har hänt sedan sist inom spelet, vi fick en större garderob och ett löfte om en uppdaterad garderbon någon gång i framtiden. Vi har även fått en del huvuduppdrag, och de Jorvikiska ponnyerna har fått en ny modell. Det är säkert mer som har hänt, men detta är det som jag personligen blivit lite extra glad över. Jag tycker huvuduppdragen har varit roliga, kanske lite korta och abrupta i sitt slut, men fortfarande roliga. Nyheten angående garderoben var också roligt, då menar jag främst hinten om en uppdaterad garderob, för helt ärligt så är jag trött på att sortera och hitta i dagens garderob. Till sist så måste jag också bara nämna några ord om de nya Jorvikiska ponnyerna, för herregud så söta de är! Knubbiga och fluffiga, med relativt ädla huvuden, och de är snabba! Eller ja, alla ponnyer är snabba numera, vilket känns roligt, tidigare så hade jag själv bara en ponny, och den köpte jag enbart på grund av att man var tvungen att ha den i ett uppdrag. Jag har fortfarande inte levlat upp den, tror han är på level 9 i dagsläget. Kanske dags att ändra på det. 
 
En edit som jag gjorde samma dag som ponnyerna kom! 
 
Från tråkigt, till roligt, till lite tråkigt igen. Jag har inte kommit in i spelet sedan i onsdags, det spelar ingen roll vilken dator jag loggar in på, eller hur många gånger jag ominstallerar spelet, starstable vägrar att uppdatera färdigt. Det har varit mycket sådant den senaste tiden, och helt ärligt så får det mig att tappa motivationen helt. Jag har kontaktat supporten.
 RSS 2.0