Så mycket ilska

Herregud, just nu känns det verkligen som att det inte går en vecka utan att ett nytt drama på sso skapas. Jag förstår verkligen inte hur folk orkar, det är bara ett spel. 
 
Det senaste dramat som jag lade märke till är förstås det om Jojo Siwa som kom till Jorvik i onsdags. Det började för drygt två veckor sedan, och då blev folk fullkomligt rabiata. De kastade ur sig förolämpningar till både sso och Jojo Siwa, och det kändes nästan som att världens undergång var på g när man såg på deras reaktioner. Nu är det så här, jag gillade inte heller Jojo Siwa uppdateringen, det är inte min typ av musik eller artist, och jag förstår verkligen inte vad hon har med starstable att göra. Blir jag arg för det? Nej, personligen så är jag förmodligen lite för gammal för just den uppdateringen, så för mig var den ointressant. That's it. Jag rycker på axlarna och hoppas på att nästa uppdatering passar mig bättre. Vet vi vad jag inte gör? Jag mobbar inte en 14-årig tjej som faktiskt är helt oskyldig i dramat. Mobbing i alla dess former är vidrigt, men jag tycker faktiskt att det är ännu värre när det gäller mobbing mot ett barn. Lägg ner. Sen så tycker jag inte att det är okej att bete sig som svin mot starstable heller, absolut inte, men det är i alla fall inget personangrepp. 
 
Jag vet att många bli upprörda för att sso inte lyssnar, och det förstår jag absolut, för jag känner likadant. Jag blir inte upprörd, men jag blir irriterad, dock så är det fortfarande mitt val att fortsätta spela och spendera pengar på spelet. Ingen tvingar mig till det. Är spelet så värdelöst, och blir du bara arg så att du inte kan tänka klart, fortsätt inte spela. Så enkelt är det. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0