Gnäll och attityd

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev något här, och anledningen är att jag helt enkelt inte har spelat SSO regelbundet på ett bra tag. Jag har varit inne korta stunder för att kolla uppdateringarna, kanske ta lite referensbilder till olika projekt, men utöver det så har jag inte varit särskilt motiverad till att faktiskt spela.
 
En bidragande faktor till att jag inte varit så sugen på att spela är gnället och den tråkiga attityden som cirkulerar runt spelet. Jag blir så trött på hur själviska och otacksamma många av spelarna är. Man får ha synpunkter och olika åsikter, självklart, men när man skriker i globala eller på instagram hur värdelöst spelet är och att alla anställda på SSO är helt värdelösa.. Tja, jag blir lite trött på det hela. Jag undrar bara, vad tror man sig få ut av dessa kommentarer? Är det någon som faktiskt tror att det kommer bli bättre av det? helt ärligt? Som sagt, jag har inget emot att folk utrycker sina åsikter, men snälla, försök göra det i en något mogen och trevlig ton.
 
Till sist så kan jag lägga till att jag är medveten om att majoriteten av de som spelar SSO förmodligen är rätt så unga, dock så tycker jag faktiskt inte att det är någon ursäkt till att bete sig som vissa gör. 
 RSS 2.0