En otrolig karaktär

 En sak som jag insett bara nu den senaste tiden är att jag verkligen älskar hur huvudpersonen i SSO (alltså Kendra i mitt fall) är skriven. 
 
Tänk på det, allt man ställer henne inför gör hon! Det spelar ingen roll om det är en gammal hiss eller om det är att mjölka kor, det mesta kan hon. Det hon inte kan försöker hon lära sig. Det är lite av Pippi Långstrumps "Det har jag aldrig provat tidigare, så det klarar jag helt säkert!" attityd. Förstår ni vad jag menar? 
 
Jag blir lite nyfiken på vart Kendra kommer ifrån, för det är inte mycket hon inte klarar av. Det hade varit lite roligt att få lite backstory, om hennes familj, uppväxt osv. Hmm, kanske en idé för uppdrag? ;) 
 
 För övrigt, hur gammal tror ni att vår karaktär ska vara? Själv så tycker jag att hon känns väldigt mogen och, tja, vuxen, så jag skulle gissa på att hon är mellan 16-20år.
 
Sen kan jag ju dock tycka att hon är lite naiv och för snäll emellanåt. Själv skulle man fräsa ifrån när lata bybor förutsätter att jag ska lösa deras problem åt dem. Det skulle visserligen inte bli så mycket till spel om det vore så, haha.. Tänk när man först pratar med Justin och alla de andra i Moorland, om man då bara skulle säga "Hell to the no" när dessa ber om hjälp.. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0