Mustangerna anländer snart till Jorvik

.. Och det var väl på tiden anser många spelare. 
 
Jag personligen är väl inget superstort fan av mustanger, för egentligen kan man väl inte påstå att det är en riktig ras. Mustang betyder egentligen vild/vilsen/bortsprungen, vilket är precis vad mustangerna från början var. De ursprungliga mustangerna var förvildade hästar, alltså tamhästar som européerna hade med sig. Dessa små hästar är starka och uthålliga och resultatet av det naturliga urvalet, de som klarar av klimtatet och rovdjuren överlever. 
 
Så egentligen är mustangen en rätt så beundransvärd "ras", för att överleva måste de vara tåliga, samt ha en utomordentlig överlevnadsinstinkt. Det är inte många hästar i dagens samhälle som skulle överleva ute i det vilda, min C hade förmodligen varit död inom en dag.... 
 
Måste säga att jag älskar hur hästen ser ut, och jag kan knappt vänta på att få se hur den rör sig, samt vilka färger den kommer i!
 
För övrigt så undrar jag om mustangerna kommer komma med ett nytt område? För det känns som att man kunde få sådana häftiga uppdrag med dessa vildhästar... Hoppas, Hoppas, Hoppas!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0