Funderingar, uppdrag och story (Kan innehålla spoilers!)

 
En fundering som jag har är hur länge SSO kommer fortsätta storyn med Mr. Sands, Garnok osv. Det jag menar är; Kommer målet alltid vara att man ska vinna (tänkte skriva förinta, vet dock inte om det är ett passande ord) över samma skurkar? Eller kommer vi så småningom komma till ett avslut?
 
Om det är så att vi en dag faktiskt lyckas förinta (japp, nu valde jag det ordet) Mr. Sands & company, vad händer sen? Jag antar att det då kommer en ny story, ett nytt hot, ett som inte involverar Garnok. Jag måste medge att jag är lite orolig för att det kommer bli ett evighetsuppdrag att stoppa Garnok och hans kumpaner, dvs att man aldrig får ett avslut på det hela. 
 
Jag hoppas att vi får svar på alla lösa trådar som SSL lämnade efter sig, och jag vill se Garnok! Jag vill veta hur han ser ut, och inte bara tentaklerna (som man antar är Garnoks) som man får fly ifrån i SSL episod 4. Jag vill helt enkelt veta allt, och gärna mer om ödesryttarna. Det skulle vara väldigt intresserad av veta mer om de urspungliga ödesryttarna, för det verkar har funnits andra innan Alex, Linda, Lisa och Anne kom in i bilden. Jag vill veta mer om dessa, om deras hästar och deras kamp. Jag undrar också om någon ödesryttare någonsin gått under i kampen mot Garnok, för helt har han ju aldrig blivit besegrad tidigare.. Hade älskat om det kunde komma ett uppdrag om föregående ödesryttare (kanske i form av spöken?) som berättar sin historia. För att göra saken ännu bättre så hade alla de föregående ödesryttarna gärna fått hjälpa till i den sista striden (om det nu blir en sådan dvs..) hade inte det varit episkt?!
 
Jag hoppas lite på att vi kanske kommer närma oss ett avslut när Anne väl kommer in i bilden igen.. Om vi hade fått tillträde till Pandoria i samband med det uppdraget hade mitt liv varit komplett.. Sen, åter igen, så vet vi ju inte när Anne kommer tillbaka, men det är klart vi måste ha med henne för att lyckas förinta dessa uråldriga krafter! 
 
Ett steg i rätt riktning i kampen mot ondskan, skapandet av min egen runstav!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0