Om mig

 Hej. Helt ärligt så har jag ingen aning om hur jag skriva det här inlägget, vad ska man ens säga? Är det ens värt att lägga ner tid på det här? Troligtvis inte, för vem kommer ha ork eller ens tanke på att klicka på bildlänken som leder hit. 
 
Nu kanske det är dags att faktiskt presentera mig själv, så det är precis det jag tänker göra. Hej, det är jag som är Kendra Mouselee, har du kommit så här långt i texten så måste jag ge dig en applåd för bibehållet intresse. Jag har en tendens att sväva iväg lite när jag känner mig obekväm, och ja, jag känner mig väldigt obekväm just nu. Jag vet fortfarande inte vad jag ska säga, eller vad som är relevant för er att veta. Jag är i alla fall 20år, jag blir snart 21, jag har varit en av Jorviks medborgare sedan Starshine legacy kom ut, vilket måste vara nära 10 år sedan nu, minst. Jag växte upp med SSL, och de fyra första starstable spelen, och har många minnen från framförallt SSL spelen. Jag vet inte hur många gånger jag och mina vänner suttit och skrikit i panik när Dark Cores kumpaner fått tag i oss, och hur jag sedan bad mina äldre bröder att göra visa nivåer åt oss. Vi satt utanför med händerna för öronen medan mina snälla och tålmodiga (och troligtvis utomordentligt uttråkade) bröder spelade igenom nivån. Jag skyller på att jag var liten, och en nivå där man var tvungen att leta batterier var särskilt svår och skrämmande. Att jag däremot inte hade något som helst problem med att stjäla själar i episod 4 säger kanske något om mig.
 
När det började bli snack om starstable online så blev jag otroligt taggad, och jag var på väg att skapa ett konto, däremot så litade inte min kära mor på spelet, så jag fick aldrig skapa det där kontot. Fortfarande bitter över att jag var lydig och lyssnade på henne. Några år gick och jag började gymnasiet, jag bodde då på skolans internat. Jag kommer ihåg att jag satt och kollade facebook och så poppade en add up för just starstable. Jag var uttråkad och hade inget bättre för mig så jag skapade ett konto, sedan dess så har jag varit fast. Jag har nu kutat runt i spelet i minst 3 år, eventuellt 4. Än har jag inte tröttnat, och jag tvivlar på att jag någonsin kommer att göra det. Visst så finns det perioder då jag inte är särskilt taggad på att logga in, men dessa perioder är i regel kortvariga. Jag väntar alltid med spänning på nya uppdateringar, och jag älskar att vara en del av det starstable communityt. 
 
Kendra och min absoluta favorit av mina pixelhästar, starthästen Stormrunner.
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0