Med stickiga hår över hela kroppen

Det har varit lite tomt här på sistone, vilket det förmodligen kommer fortsätta vara ett tag till, har helt enkelt inte tiden just nu.
 
På tal om tid jag inte har så klippte jag C idag, alltid lika roligt då det är något han absolut inte gillar. Det brukar bli lite steppdans samt böner till något högre väsen. Idag skötte han sig dock exemplariskt, även halsen gick okej (ingen stilbedömning tack) det är mot öronen då det börjar bli lite jobbigt. 
 
En av anledningarna till att det kanske gick lite extra bra idag var att jag fick medryttaren att stå och muta honom med äpplen under tiden jag klippte.. Så här gör C varje gång jag närmar mig med ett äpple och han inte får det direkt, nästan som "jaha, JAHA, nej men jag vill inte ha ditt äpple i vilket fall som helst, det är säkert äckligt!" 
 
Han är en pärla min kära häst, med allt han varit med om så är det otroligt hur mycket tillit han har till mig. Kom ihåg det, dessa djur är betydligt större och starkare än vad vi är, och ändå så vill de ofta vara till lags. Allt vi gör med hästarna går emot deras instinkter, som exempelvis när C steppar runt vid klippning. Visst är det drygt, men han står kvar eller hur? Han tycker det är obehagligt men istället för att explodera och sticka så står han kvar, så då är det väl skitsamma om han steppar runt eller inte. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0