Väder och årstider

Något som står högst upp på min önskelista är att det ska komma väder och årstider till SSO. Irl så älskar (ÄLSKAR) jag att rida i regnet, likaså bara myskänslan i stallet när man hör regnet som smattrar utanför.. Jag är en person som tröttnar så fort på sol och värme, jag älskar hösten med dess vackra färger kyla, och ja, regn.  
 
Om jag skulle få skräddarsy den "funktionen/uppdateringen" så skulle jag vilja att:
  • Det ska regna minst en hel dag i veckan, ibland med inslag av åska. Antalet dagar med oväder ska vara olika från vecka till vecka.    
  • Det får gärna bara vara mulet vissa dagar, ibland kan solen lysa igenom och ibland är det grått hela dagen. 
  • Hur vädret är beror på årstiden, dvs är det sommar så regnar det kanske bara någon gång varannan - var tredje vecka. 
  • Årstiderna visar sig i spelet. I mitten av september blir det höst, i slutet av November: vinter, i Mars: vår, slutet av maj: Sommar.
  • Till sist, kanske det viktigaste önskemålet: Man ska kunna stänga av funktionen, dvs man kan välja om man vill ha evig sommar och vackert väder någon dag. Detta med tanke på alla som tar bilder, filmar osv. 
 
Sen till detta hade det gärna fått komma ridtäcken, gräsbroddar, vanliga broddar (för lite extra snabbhet) några snygga regnställ, halsdukar osv. 
 
Jag förstår att det skulle krävas otroligt mycket jobb för att lägga in årstider och väder, så det är väl tveksamt om just den uppdateringen någonsin kommer komma. Jag tror att väder framförallt hade kunnat liva upp spelet, det ger ytterliggare lite djup, därför kan jag inte låta bli att hoppas att sådan uppdatering kommer en dag.
 
Kendra och C
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0