Onsdagsuppdatering - Den frisiska sporthästen

Som ni alla säkert redan vet så kom den uppdaterade versionen av den Frisiska sporthästen i den senaste onsdagsuppdateringen.  Den frisiska sporthästen ser precis ut som Friesern, förutom att den har andra färger.
 
Stillastående är hästarna så vackra, älskar färgerna, kroppen osv, men det är troligtvis inga hästar jag kommer införskaffa själv. Anledningen är att jag retar ihjäl mig på hur hästarna rör sig och arbetar. Jag tycker det är vackra hästar, och SSO-teamet har gjort ett grymt jobb, men jag klarar inte riktigt av hur hästarna t.ex. skjuter ut underhalsen. 
 
Jag tillbringar så mycket tid i stall, både på min fritid och i skolan, och får varje dag inprintat i mig hur viktigt det är att hästen arbetar i en korrekt form. Jag föredrar huvudpositionen i nyhetsbilden vi fick när den uppdaterade friesern kom till spelet. Jag är väl medveten om att hästarna inte går i en helt korrekt där heller, men det är fortfarande att föredra framför hur hästarna går nu. 
 
Jag tycker att friesermodellen ser väldigt stel och trippig ut, det är bara i den ökade och snabba galoppen som jag känner att hästarna ser harmoniska ut. Jag önskar att jag hade något filmklipp eller en bra bild på C (IRL) när han är stressad eller övertaggad, för då far huvudet upp, han trippar fram och ja, underhalsen pressas ut. När han gör så arbetar han uppenbarligen inte på ett hållbart sätt, och det ser inte särskilt trevligt ut. 
 
Nu förstår jag att dom flesta tycker jag överreagerar eller överanalyserar allt, det är ju trots allt bara ett spel, ett spel som dessutom är anpassat för betydligt yngre spelare. Jag är väl lite arbetsskadad, jag kan inte låta bli att märka och irritera mig på sådana detlajer. RSS 2.0