Underbara höst

Jag tycker man med säkerhet nu kan säga att hösten är här, det är liksom minusgrader på mornarna och träden börjar skifta färg. Och, ja, det regnar en massa.
 
Med andra ord så är jag väldigt nöjd, jag älskar hösten, jag tycker det är en sådan mysig årstid och då jag fick feeling igår under kvällen så tog jag och dammade av html koderna. En av mina nya fjordingar fick denna gång vara med i headern, en edit som jag också gjorde igår. Jag ville ha en fluffig häst, och ja, ingen ras passar väl då bättre än fjordingen? 
 
 

Fluffiga, söta Fjordingar

Sedan SSO berättade att den gamla modellen av fjordingen snart inte kommer finnas i spelet längre så har jag velat fram och tillbaka om jag ska jag köpa några till. Min "hästsamlarsida" har skrikit JA, just för att de inte längre kommer gå att köpas, och min snåla "nu-ska-vi-spara-starcoins-sida"har sagt NEJ, FÖR TUSAN! Ehm, ja, kan vi gissa vilken sida som vann?
 
Den silvriga/gråa och den vita fick idag flytta in i mitt stall, jag hade bara den bruna från början. Anledningen till att jag till slut beslutade mig för att köpa dessa två sötnosar är rätt så simpel. Trots att jag bara hade en så har jag alltid tyckt om SSO's fjordingar. Jag tycker de är så charmiga, och till skillnad från den gamla jorvikiska ponnyn så stör jag mig inte på hur stolpiga de är. Jag tycker att de känns så glada och nöjda, och jag vet att jag hade ångrat mig om jag inte köpt några till. Jag tänker faktiskt köpa ännu en till också, fast med den klassiska färgen, det finns dock tre stycken med någorlunda lika färg, och jag har inte bestämt mig för vilken som ska flytta hem till mitt stall ännu. 
 
Sötisarna, se så snälla de ser ut..
 RSS 2.0