En ganska onödig drömuppdatering

Jag kom på en drömuppdatering som jag skulle vilja ha, den är rätt så onödig egentligen, men jag tycker den skulle varit väldigt mysig. 
 
Jag skulle älskat om hästarna som fanns i de olika stallen skulle få lite mer personlighet, och att man själv skulle få en lite större relation till dem. Just nu så är står hästarna där som en typ av dekoration, vilket jag helt ärligt tycker känns lite stelt. Jag skulle tycka det var så roligt om stallen först och främst uppdaterades lite, så att hästarna faktiskt står i boxar, och inte i dessa konstiga spiltor. Varje häst skulle ha en namnskylt. Sedan skulle jag velat att hagar skulle komma till, och bland de dagliga uppdragen på anslagstavlan så skulle uppdraget "Ta ut hästar" finnas, där man helt enkelt får leda ut hästarna till sina hagar, där de sedan kan springa runt som de vill. Efter det så skulle de vanliga sysslorna komma upp, dvs mocka boxar, fylla på med vatten och fylla på med hö komma upp. Man skulle liksom förbereda stallet inför kvällen. Sedan skulle det komma upp tre nya uppdrag efter kl 15 typ, där man ska ta in hästarna igen, sköta om dem, och sedan förbereda hagarna för nästa dag, dvs lägga ut hö, och fylla på vatten.
 
SSO är faktiskt ett hästspel, och jag skulle vilja ha lite mer uppdrag som faktiskt har med hästarna att göra, och gärna uppdrag som faktiskt skulle kunna lära människor något. Dessa rutiner som jag radade upp hade vi på skolan som jag gick på, så det är helt enkelt ett exempel på hur det kan se ut i ett stall. Jag personligen var väl inget fan av att hästarna på skolan fick gå in redan vid 15:00, min egna häst (i det stallet som han stod i) gick alltid in någon gång efter kl 21, och kom ut vid typ 07:00. Det är fortfarande rätt så många timmar som han fick stå inne. Okej, nu var det inte detta jag tänkte diskutera, sooo, moving on. SSO är ett spel, och jag tror inte pixelhästarna far illa av att få gå in lite tidigare, och jag tänker framförallt på de lite yngre spelarna som finns, de ska iaf ha en chans att göra uppdragen om de vill. 
 
 
Nu var det här ett rätt så rörigt inlägg, men åter igen: Jag hade velat ha lite mer fokus på hästarna, och Jorviks invånare ska ju vara kända för att älska sina hästar väldigt mycket, så då känns det ju inte jätte snällt att man låter dem stå inne 24/7, eller hur?  

Ny vs gammal

Mina fina gråa fjordingar. Jag måste säga att det är så otroligt roligt att se hur mycket starstable har utvecklats över åren. Jag älskar verkligen kroppsmodellen på den nya fjordingen, den är näst intill perfekt enligt mig. Det enda jag egentligen retar mig på är musklerna på rumpan, det ser lite platt ut. Sen så vet ni redan vad jag tycker om svansen, den är verkligen inte fin, där tycker jag faktiskt att den gamla fjordingen är finare, och jag föredrar faktiskt den gamla fjordingens färg. Jag tycker den nästan ser mer levande ut. De nya fjordingarnas färger är lite platta tycker jag. Jag ska dock inte klaga allt för mycket, för jag tycker verkligen om dem! 
 
 
Den gamla gråa köpte jag ju nyligen, och jag är faktiskt väldigt glad för det, för jag tycker verkligen att den är fin, den kommer inte bli försummad! 

Nya fjordingar

Idag har de nya fjordingarna kommit till spelet, och de är så himla söta! 
 
Som vanligt så är det människor som klagar på att hästarna rör sig som.. Tja, hästar. Det har fortfarande inte sjunkit in i folks skallar att hästar faktiskt är rätt så lika, och att de inte kan röra sig hur olikt varandra som helst. Då kommer hästen plötsligt se halt ut. 
 
Så, vad tycker jag personligen om hästarna? Helt ärligt så älskar jag dem! De är som sagt så otroligt söta, och jag älskar hur personliga de ser ut. Jag tycker alla gångarterna ser bra ut, till skillnad från lusitanon så ser den inte halt ut, kanske lite stelbent emellanåt, men inte halt. Jag köpte den grå fjordingen, och är väldigt nöjd med mitt köp, jag hade kanske velat att den skulle ha lite mer pigment, alltså lite mörkare ben framförallt, men jag tycker den är fin ändå. Svansen är lite för spretig för min smak, och de svarta/gråa slingorna i pannlugg och svans är liiiite för skarpa enligt mig. Men men, de är fortfarande super fina och jag kommer troligtvis köpa fler i framtiden. 
 
Jag älskar den nya stegringen, jag hade dock önskat att hästen inte blundat genom typ hela. 
 
 
 
 
 
 RSS 2.0