Starshine och Lisa

Här om dagen fick jag ett ryck och bestämde mig för att rita Starshine och Lisa. Från början tänkte jag rita Lisa sittandes på marken, lutad mot en runsten, men så ångrade jag mig då jag fick en liten historia till bilden i huvudet. 
 
"Det är inte alltid roligt att vara en ödesryttare, särskilt inte när en del av arbetsbeskrivningen innefattar att leta reda på örter och andra medicinska eller magiska ingredienser åt Elizabeth och Avalon. Den här gången var Lisa på jakt efter månskens svampen, en typ av svamp som är känd för bland annat sina helande egenskaper. Den dyker upp varannan fullmåne och det gäller att plocka den i tid, har den vuxit sig för stor är den rent av giftig, något som har väckt intresse bland Dark Cores ledning."
 
Jag planerar att göra en mini serie med ödesryttarna som jag tänkte kalla "En ödesryttares sysslor" tanken är då att jag ska rita minst en scen med varje ödesyttare där de utför någon form av uppdrag, bilden ska även visa ödesryttarnas olika personligheter. Jag vet exakt hur jag ska rita Alex, haha.. 
 
 


Kommentarer
Postat av: Delfina

Gud vad fin!

2018-05-13 @ 14:06:17
URL: http://www.ssodelfinis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0