Onsdagsuppdatering 16/5 - 2018

Idag fick vi en liten uppdatering, och ja, det var väl inte särskilt oväntat med tanke på uppdraget som kom i förra uppdateringen. Det var iaf lite roliga saker, som de nya ekorrarna och ljudet från hästarnas hovar. Ekorrarna var supersöta, men just nu så känner jag inte behov av fler husdjur. Jag hoppas så innerligt att det någon gång kommer stora hundar till spelet, som labrador eller schäfer typ, sen så får det gärna komma ännu större hundraser också.. 
 
Jag älskar de nya hovljuden (hovslagen? ehh, vet inte vilket ord som passar), däremot så tycker jag hästen nästan låter lite halt i traven? Jag vet inte, men det var något som jag reagerade på, kanske ändrar jag mig när jag spelat med de nya ljuden ett tag. Jag har en tendens att lyssna lite väl "noga" ibland, jag skyller på att jag är en hästägare irl och därför alltid är väldigt uppmärksam på rytmen i de olika gångarterna. 
 
Ignorera sadelväskan som jag valde till outfiten här om dagen, eller ja, valde och valde.. Jag behövde kolla en snabb sak på vovvarna, och det råkade vara den sadelväskan som jag hade nära till hands, haha..
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0