Öde gårdar och områden

Det finns en hel del platser i spelet som känns helt bortglömda. Platser som faktiskt har väldigt mycket potential, som exempelvis Dews gård och Bedrövade Dews farm. Dessa två gårdar tycker jag är så otroligt fina. Jag älskar utseendet på Dews gård, och jag älskar läget (och även utseendet) på Bedrövade Dews farm. Jag vet inte när Bedrövade Dews farm kom till spelet, det var innan jag började spela iaf, och Dews gård kom med Epona i november 2015. I serietidningen (kan inte komma på ett bättre ord för den just nu) Moln över Silverglade så fick vi lite backstory om Dew och hans familj. Jag hoppades lite på att det var en hint om kommande uppdrag, men förmodligen så är det bara önsketänkade från min sida. Det känns dock lite konstigt att Starstable har lagt så pass mycket jobb på dessa gårdar, för att sedan bara överge dem. Jag vet att jag inte är den enda spelaren som drömmer om att få renovera dessa gårdar, har en känsla av det skulle vara en uppskattad uppdatering, men vad vet jag.
 
Sen har vi förstås Gyllenåsarnas Dal och Dinodalen, där har det heller inte skett särskilt mycket de senaste åren. Det är lite tråkigt, för båda områdena har så otroligt mycket potential för häftiga uppdrag, jag vill till exempel veta mer om kallterna, och även snömannen, vars fotavtryck vi får spåra, och jag vill utforska mer av Gyllenåsarna. Jag är särskilt nyfiken på Fornkungens Bergsväg, och vad den leder till.. Jag önskar att Starstable kunde knyta ihop lite lösa trådar, för det är väldigt ofta som vi kastas in i nya områden eller uppdrag, och så är det jättemycket där ett tag, men så plötsligt så får det ett abrupt slut. I regel så förblir området sedan bortglömt när det där abrupta slutet väl kommit. 
 
Silvergladegruvan tyckte jag var jättespännande när jag först började spela, jag såg framför mig att man skulle få komma in i byggnaden, kanske bli jagad av någon G.E.D snubbe. Jag var helt säker på att något spännande skulle hända där. Riktigt så blev det inte, jag kommer inte ens ihåg om gruvan tillförde något till storyn. Det enda jag kommer ihåg är att man i något uppdrag fick gräva i några högar som låg utspridda runt byggnaden. Jag tycker det är lite tråkigt, för byggnaden i sig tycker jag fortfarande ser väldigt spännande ut. Tänk om man skulle göra ett spökhus av den, den har liksom rätt utseende och dessutom så ligger den lite ödsligt.. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0