Onsdagsuppdateringen 23/5-2018

I dagens uppdatering så kom det bland annat nya hästar. Tre stycken lusitanos, en palomino, en buckskin och en svart. Jag tycker palominon är lite för gul, så jag kommer nog inte köpa den, jag är däremot frestad att köpa buckskin hästen.. Jag tycker den är så fin, jag tänker dock avvakta lite och se om jag fortfarande vill ha den när jag levlat klart alla de hästar som jag redan har.
 
Jag kunde däremot inte låta bli att köpa den svarta, för jag har länge velat köpa en svart häst som jag sedan skulle döpa till Morningstar, efter huvudkaraktären min favorit serie, Lucifer. De svarta hästar som kommit tidigare och som jag redan har tycker jag inte passar med namnet, jag ville ha en häst som var elegant och speciell, och det är något som lusitanon definitivt är. Jag tycker att den svarta färgen är helt okej, jag hade önskat att den var lite mörkare, och framförallt lite glansigare i pälsen, jag är dock nöjd med mitt köp. 
 
Utöver de nya hästarna så fick vi en ny sida i boken där stjärnorna finns. Det nya kapitlet innehåller information om några av de viktigaste NPC:erna. Jag tycker det är en jätterolig funktion, och har läst allas beskrivningar. Jag tyckte för övrigt att ödesryttarnas hästars beskrivingar var bäst, haha. Meteor som har "aptit" listat bland speciella färdigheter som exempel, eller Concorde som har "häftighet"..
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0