Jag är svag

Jag sa tidigare att jag tänkte vänta lite med nästa hästköp, men så blev det inte. Idag köpte jag både buckskin (har fortfarande orkat kolla upp det svenska namnet för färgen, gulbrun eller bork kanske?) hästen, men även också palominon. Jag har kikat på båda hästarna varje gång jag varit inne, och idag så kunde jag inte mostå impulsen att köpa dem. 
 
Jag hade först bara tänkt köpa den gulbruna hästen, men så hade jag plockat ihop en outfit som jag tyckte skulle passa så väl på palominon, så ja.. ehe.. Jag tycker dock förstås att den är väldigt fin, och jag tycker inte längre att den är för gul, så jag kommer nog förbli nöjd med mitt köp. 
 
En liten redigering fick det bli i den outfiten som fick mig att köpa hästen, och ironiskt nog så syns den inte så väl i gyllenåsarnas ljus. Oh well. 
 Den här bilden visar upp outfiten något bättre. Anledningen till att den inte gjorde sig fullt lika bra på den gulbruna hästen var för att dens ben var svarta, och då syntes inte benskydden lika bra.. Det är en tillräckligt bra anledning enligt mig. Döm mig inte. Till mitt försvar så absolut älskar jag skjortan som min karaktär har på sig, älskar mönstret och framförallt färgen, men har haft lite svårt att matcha till den. Jag har i regel bara haft ett vitt schabrak och vita benlindor, men det blir faktiskt lite tråkigt. Benskydden som jag nu valde att ha till är visserligen inte riktigt i samma nyans, men det är nära nog tycker jag. Jag tycker det är en snygg och stilren outfit. Drömmen hade varit att ha matchande schabrak och benlindor till, i helt rätt nyans..
 
 

Onsdagsuppdateringen 23/5-2018

I dagens uppdatering så kom det bland annat nya hästar. Tre stycken lusitanos, en palomino, en buckskin och en svart. Jag tycker palominon är lite för gul, så jag kommer nog inte köpa den, jag är däremot frestad att köpa buckskin hästen.. Jag tycker den är så fin, jag tänker dock avvakta lite och se om jag fortfarande vill ha den när jag levlat klart alla de hästar som jag redan har.
 
Jag kunde däremot inte låta bli att köpa den svarta, för jag har länge velat köpa en svart häst som jag sedan skulle döpa till Morningstar, efter huvudkaraktären min favorit serie, Lucifer. De svarta hästar som kommit tidigare och som jag redan har tycker jag inte passar med namnet, jag ville ha en häst som var elegant och speciell, och det är något som lusitanon definitivt är. Jag tycker att den svarta färgen är helt okej, jag hade önskat att den var lite mörkare, och framförallt lite glansigare i pälsen, jag är dock nöjd med mitt köp. 
 
Utöver de nya hästarna så fick vi en ny sida i boken där stjärnorna finns. Det nya kapitlet innehåller information om några av de viktigaste NPC:erna. Jag tycker det är en jätterolig funktion, och har läst allas beskrivningar. Jag tyckte för övrigt att ödesryttarnas hästars beskrivingar var bäst, haha. Meteor som har "aptit" listat bland speciella färdigheter som exempel, eller Concorde som har "häftighet"..
 
 
 

Irritationsmoment

Det finns lite ställen här och var i spelet där starstable har missat någon detalj. Ibland är det bara roligt, som med trädet Fred som från en början stod på den asfalterade vägen som går igenom det lilla bostadsområdet i New Hillcrest. Genom engagemang från spelare så togs inte Fred bort helt, utan fick "omplanteras" till ett mer passande område. Just historien om trädet Fred är rätt så unik i starstables historia, tror jag iaf, men ibland blir det sådana fel som bara är roliga. Ett annat exempel är alla flygande/flytande stenar och träd som funnits lite här och var i Jorvik. Det är något som jag inte direkt retat mig på, utan det är mest roligt. Så det finns sådana detaljmissar, som kanske kan vara lite smådryga, men egentligen mest är roliga, sen så finns det missar som denna:
 
Den här lilla fliken har jag retat mig på från första början när Epona öppnades, det är så löjligt egentligen, men varje gång jag rider förbi så måste jag stanna och blänga en liten stund. Det är löjligt hur irriterad jag blir på just den här lilla, lilla fliken. Jag hoppades på att Starstable skulle fixa till den, men det har gått ungefär 2,5 år sen Epona öppnades, och med tanke på att fliken fortfarande inte blivit fixad så kommer den nog få vara kvar. 
Trädet Fred
 
 RSS 2.0