När man ändå är inne på urhästarna

En av de störtsta anledingarna till varför jag inte rider runt så ofta på mina urhästar är på grund av att jag inte är så förtjust i den icke magiska delen av dem. Urhästarna som kom igår hade jättefina färger både som magiska, och icke magiska och jag kan faktiskt se mig själv rida runt på alla tre oavsett vilken färg de har för tillfället. De äldre urhästarna däremot, jag vet inte men jag tycker att de är lite grå blaskiga i sin icke magiska version. Jag tar som sagt inte ut mina urhästar särskilt ofta, när jag väl gör det så är det i regel bara för att ta bilder. Det är dessvärre inte särskilt många ställen som urhästarna blir magiska, vilket gör att man blir lite begrännsad. 
 
Jag hade önskat att starstable hade kunnat göra en funktion som gjorde att man kunde välja vilken version av hästen man ville rida på för tillfället. Jag tänker mig att den funktionen skulle fungerat som vildhästfunktionen gör ungefär. Med det så menar jag att det finns kanske två eller tre rutor man kan kryssa i, exempelvis en för om man bara vill ha den magiska versionen av hästen, en annan för den icke magiska versionen, och till sist en som ger oss möjligheten till att bara se den "vanliga" versionen av hästen. Med det sista alternativet menar jag att man ska kunna välja om man vill se andra spelares urhästar i magisk form, alltså precis som med vildhästfunktionen där man kan välja om man vill se alla ryttarlösa hästar eller inte. 
 
Mina stora urhästar, för jag har faktiskt inte köpt hästarna som kom igår än, jag avvaktar lite för att känna efter att jag verkligen vill ha dem. (Jag vill ha dem) 
 
 


Kommentarer
Postat av: Delfina

Jag skulle vara mer benägen att köpa en urhäst om det gick att välja, tror jag. Bra idé!

2018-01-21 @ 09:36:04
URL: http://www.ssodelfinis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0