Ponnyer

Jag älskar verkligen de nya ponnyerna. De är så fruktansvärt söta och jag är så glad över att starstable valde att göra dem snabba, för annars hade jag förmodligen inte köpt någon, men nu så skulle det inte förvåna mig om jag köpte alla. Jag hoppas på fler ponnyraser i framtiden, tänk er en liten shetlandsponny liksom.. 
 
En bild på söta Wintermadness när vi gör ponnytävlingen, en tävling som jag faktiskt helt glömt bort existerade  då jag förmodligen bara gjort den 4-5 gånger eftersom jag knappt ridit runt på någon ponny innan. Jag köpte liksom en för att kunna göra uppdragen som hade med tävlingen att göra, sen så har jag i princip aldrig varit nere där, och den där ponnyn är fortfarande inte fullevlad sisådär 3-4år senare. 
 

Med hösten kommer... Motivationen?

Så är det för mig i alla fall. Under sommaren så tappar jag i regel motivationen för allt, alltså, inte bara starstable, motivationen för att rita, motionera, vara i stallet hos min riktiga häst osv, allt tar bara emot. Jag älskar hösten, för mig så finns det nästan inget mysigare än att komma hem efter att ha varit i stallet och att då sätta sig i datorstolen med en filt om sig, med tända ljus på fönsterkarmen. Om det regnar ute så är det ett väldigt stort + i kanten. 
 
Nu med kylan så börjar då motivationen krypa tillbaka, även motivationen för starstable och levlingen av mina hästar som jag har i spelet. Igår påbörjade jag levlingen av min fina lilla ponny Wintermadness, och jag hade nästan glömt bort hur tillfredsställande det är att levla, jag älskar att se hur snabbt man klättrar upp i level, idag är jag liksom redan på level 11. Nu känns det även som att levlingsrundan går så mycket fortare med alla nya transporter, och det faktum att man kan åka med samma "linje" över hela Jorvik. Det underlättar. 
 
 RSS 2.0