here's to never growing up

Måndag igen (eller ja, om någon timme är det tisdag) är ni lika taggade på veckan som jag är, dvs inte alls..? Nej usch, det är ett återkommande faktum att helgen är alldeles för kort, hinner inte med hälften av vad jag skulle vilja få gjort. Illa. Mycket illa. 
 
Denna helgen har (som så många andra) gått i ett. I lördags gifte sig min bästa vän och jag kan inte låta bli att undra när tusan vi växte upp? Jag menar på allvar, det kändes som det var igår som vi satt i min trädgård och lekte att vi valpar till min schäfer som vi hade på den tiden.. 
 
Hela lördagen satt jag och snyftade med andra ord (glada tårar) och igår var jag emotionellt slut, var som en zombie hela dagen. Åkte till stallet, kastade upp några 9-10åringar på C, lät dem galoppera runt i ridhuset medan jag tittade på med en tom blick.. Haha.. 
 
Idag då, tja, jag har inte gjort så mycket nytta är jag rädd. Har suttit och spelat SSO, samt petat lite i Photoshop. Det är typ det jag har gjort idag. Jag skulle behövt plugga, lämna in uppgifter bland annat.. Duktig Kendra, Duktig.
 
Klicka på miniatyren för större bild!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0