Jag DÖR

Alltså omg, ni bara måste titta på klippet nedan, så j*vla bra och klockrent! 
 
Om ni inte redan insett det så visar denna fantastiska tränare hur man (inte) ska lasta en häst! Alltså, jag vill typ gifta mig med denna mannen, hans filosofi är underbar och åter igen, så himla klockrent gjort!
 
 

Photoshop baby

Här ser ni den senaste bilden som jag gjort. 
 
Måste säga att jag ändå är rätt så nöjd, vilket är ett högt betyg från att komma från mig, blir väldigt sällan nöjd med mina verk.. Testade en ny teknik med man och svans som jag faktiskt tycker om! Nu ser det kanske inte sådär jättebra ut, men med tanke på att det är typ fjärde gången jag testar denna tekniken så känner jag att resultatet vart helt okej. 
 
Som vanligt klicka på miniatyren om ni vill se bilden i ett större format. 
 

Fashion week

 Ja, det finns väl inte så mycket att säga om gårdagens uppdatering, som väntat så var det något "mindre" roligt denna veckan, väntat var det för att Lippizanarna kom under förra veckans uppdatering. Jag har inga egentliga tankar om veckans uppdatering, mer än att jag är glad för att vi ändå alltid får en uppdatering i veckan, även om vissa uppdrag är något av en ifyllnad inför större saker. 
 
Jag måste ändå säga att jag tycker det är lite kul med årliga händelser, det blir ju något av en tradition. Jag har ju redan gjort uppdragen för Fashion week så för mig (och många andra) blir det kanske inte sådär jätte exalterande. Samtidigt så är det roligt med Gallerian som är uppyntad, det är roligt att händer grejer helt enkelt! 
 
För övrigt så har jag inte varit till gallerian ännu, har hört att kläderna från denna uppdatering är riktigt fina, det om något är kul isf! RSS 2.0