Är ni taggade? Eller är ni tiggare?

Äntligen är det onsdag, och därmed även SSO's födelsedag, typ iaf, ingen verkar riktigt veta när födelsedagen egentligen är.. haha.. 
 
Har ni några förväntningar? Jag skulle bli glad av att bara få se någon teaser! Antingen om det är på ett nytt område eller på de nya hemstallen, det hade gjort min dag utan tvekan! Jag har ingen aning om vad det kan bli för uppdatering, om det ens kommer bli något större, men man kan ju alltid hoppas!
 
 
Det enda som jag egentligen inte vill ska hända är att vi får starcoins, för människor blir så förjäkla giriga och besvikna på det dem inte får.. Det spelar ingen roll om SSO ger ut 100Sc eller 1000Sc, det är fortfarande en stor grupp som kommer klaga och tycka det är snålt.. Man kan minsann få iaf 10.000Sc. Kan folk snälla bara bli glad över det man får? Sluta se det som en självklarhet att man ska få Sc so fort det är någon högtid. Att vi får 100Sc VARENDA vecka verkar folk glömma bort, var tacksam över dessa Sc! Sen kan det vara smart att spara och tänka efter innan ni köper hästar eller utrustning. Faktiskt. 
 
I globala så ser man ofta människor som skriver något i stil med "JAA, har fått 10.000Sc, nu ska jag gå och köpa 10 hästar!!!!!!!"... Okej.. Varför? Varför tar man och slösar bort sina dyra Sc så himla snabbt? Spara, och tänk efter ordentligt: Vill jag verkligen ha denna hästen? Eller komme jag tröttna och sälja den inom en månad? 
 
Nej usch, orkar inte med människor!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0