Det nya området..

Nu är jag lite sen, men måste ändå bara lägga någon kommentar angående sneak peeken vi fick på det nya området som kommer någon gång i år. 
 
Alltså kan man bli mer taggad inför resten av året? Hemstallen kommer uppdateras någon gång nu under November (och bara det är så väldigt stort) och sen om vi dessutom lägger till det nya området.. Snacka om vilken underbar och spännande höst/vinter vi kommer få! 
 
Är det Jorvik City vi ser på bilden? Det känns onekligen som det, men helt säker kan man aldrig vara. Är så taggad på att få in en modern stad i Jorvik!
 
Om man ska gå in på lite funderingar: Genom den informationen vi får ut av bilden så känns det som att staden kommer vara rätt så stor? Jag undrar hur upplägget för staden kommer se ut. Kommer det finnas parker, hur kommer karaktärerna i staden vara, kommer det finnas något stall? Är det "bara" en stad som vi får som område denna gång, eller kommer vi få ett "vildmarksområde" (dvs som de glömda hedarna typ) med detta.. Ja, hur kommer det se ut? 
 
I vilket fall som helst så är jag så taggad, för ser det inte mysigt ut?! Jag kan inte förstå att människor är så bittra, spelet utvecklas och det är väl jätteroligt att det faktiskt finns en modern civilisation även på Jorvik? Nej, detta område kommer troligen inte vara som något annat på ön, men varför blir folk så upprörda över det? Ingen säger att ni måste besöka staden varje dag.. Gör de viktiga uppdragen, sen är det bara att skita i området resten av tiden! 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0