Mystable

 Ingen har väl missat teasern Star stable släppte av det nya hemstallet? Behöver jag säga något annat än att jag är taggad?! Det ser så grymt snyggt ut och det känns som rena tortyren att behöva vänta tills imorgon, men den som väntar på något gott.. 
 
Det vi kan se i videon är att stallet verkar vara utrustat med en foderkammare, sadelkammare, spolspilta och fikarum. Måste säga att jag är lite nyfiken på om det som ser ut som en foderkammare, samt spolspiltan kommer ha någon funktion? Alltså är det bara för syns skull eller kommer man faktiskt kunna duscha sina hästar, samt kanske förvara foder i "foderkammaren"? Så nyfiken! 
 
 
En annan sak som jag är lite nyfiken på: Kommer garderoben uppdateras? Som den ser ut nu är den hopplös, att hitta det man vill ha är många gånger ett evighets uppdrag.. Drömmen hade varit om garderoben hade funkat på samma vis som den i gallerian, det hade varit så smidigt! 

Långa dagar

En slut Kendra sitter här bakom skärmen.. De senaste veckorna har jag varit i stallet från kl 08;00 på morgon till 19-21:00 på kvällen = en nöjd men otrolig trött kendra med andra ord.. haha.
 
Så vad kan man sammanfatta av den här veckan, den efterlängtade mustangen har kommit till Jorvik:
Jag tycker att hästarna är superfina! De känns lite som en quarter (real life dvs) i kroppstypen, en quarter som inte är överbyggd dvs. Jag personligen kommer vänta lite med att köpa, vill se vilka fler färger som tillkommer, men hittills så lutar det lite mot skäcken! 
 
För övrigt då? Ja trots mina långa dagar så har jag hunnit med att rita lite ps. Senaste bilden, vart överaskande nog riktigt nöjd med delar av den! 
 
By the way.. Det är mindre än en vecka kvar tills mystable kommer!! Taggad till tusen! 

Onsdag igen..

Vad tror ni vi kommer få för uppdatering idag? Själv så hoppas jag starkt på att mystable äntligen ska komma, dessvärre är det tre veckor (denna inräknad då) kvar av November, så det är nog tveksamt. Jag skulle tippa på att mystable antingen kommer idag, eller om två veckor, då mustangerna kommer nästa vecka. 
 
Mitt stall som det ser ut nu, från vänster: Eragon, Puck, Rasken, Tynderö (tynder), Rolex, Chess, Iris, C och till sist Stormfly i skamvrån.. 
All väntan är verkligen olidlig.. RSS 2.0