The real deal

I vintras skadade jag mig när jag var i stallet, och lustigt nog inte när jag arbetade med någon häst, utan när jag  skulle hämta kraftfoder.. Kort sammanfattat så var jag klumpig och lyckades bryta mig. Duktigt, eller hur? 
 
Benbrottet gjorde mig sängliggandes i ungefär 7-8 veckor om jag minns rätt (?) och det låter kanske inte som mycket, men jag höll på att bli galen. Jag kunde inte gå, först för att jag inte fick (ni förstår nog varför) och sedan när jag faktiskt fick börja gå (med gips) så gick inte det heller till en början, antingen på grund av smärtan, eller på grund av alla smärtstillande som gjorde mig yr och vinglig. Så vad gjorde jag under dessa veckor? Jo jag spelade SSO hela dagarna.. 
 
Jag kan ärligt säga att spelandet inte direkt gjorde min ridabstinens bättre, snarare tvärt om, fy tusan vad jobbigt det var att inte kunna dra till stallet när jag ville, sen gjorde det inte saken bättre att jag inte hade någon tillräcklig ridhjälp, C var ju helt galen så han kastade av och gav medryttaren en hjärnskakning.. Det var skitkul att se sin häst komma i full kareta, samtidigt som den gjorde akrobatiska konster, det medan medryttaren desperat försökte hålla sig kvar. Skit. Kul. 
 
Trots att jag visste att han var så galen så växte abstinensen allt mer, för hur mysigt det än är att spela SSO, med sina fina hästar och vackra miljöer så vet vi ju alla att inget slår den fysiska känslan av att sitta på hästryggen. 
 
En bild från en tur förra veckan på en glad och tillfreds C.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0