Dinodalen

 
Nu har jag börjat ta tag i att hitta det sista dinosaurieskelettet i dinodalen, och hjälp säger jag bara.. Det är så fruktansvärt tråkigt, har det Spektakulära skelettet kvar att hitta, och det går.. segt.. väldigt segt.. I dagsläget har jag inte ens hälften av alla delarna till skelette, men men, det är  bara att fortsätta att leta. 
 
Jag har mest ridit runt på Joar de senaste två veckorna, men aldrig i livet att jag rider runt på en icke köldtålig häst i dinodalen, så Spring (Springwish) fick komma ut och sträcka på benen lite granna. 
 
Jag är faktiskt inte särskilt förtjust i dinodalen, kan tycka det är mysigt att rida runt lite då och då, men ärligt talat så finns det inte allt för mycket där, det är rätt så öde kan jag tycka Jag hade älskat stället om det fanns några byar (även om dom hade varit öde) och kanske lite mera liv, sen så förstår jag ju att stället i princip är obeboeligt, så egentligen så hade det varit lite märkligt om det hade kryllat av människor och byar där.
 
 Även fast detta området är långt ifrån mitt favorit, så måste jag medge att det är ett riktigt coolt och maffigt ställe, och jag är ändå glad över att det finns med i spelet!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0