Provridning innan köp i SSO

Här om dagen läste jag på en blogg om ett önskemål på en ny funktion till SSO, nämligen provridning innan köp av häst! Just denna funktionen hade jag absolut älskat, för då kunde man få se hästen i alla gångarter, samt få se hur den hoppar och därefter göra beslutet om man ville köpa den eller inte.
 
När jag läse om önskemålet om provridning så kom jag att tänka på spelet Full fart i stallet 2, ett spel som polluxklubben släppte för en väldans massa år sedan. I spelet fick man följa huvudpersonen Emmas väg till att äntligen få köpa sin första egna häst. När man väl jobbat ihop tillräckligt med pengar så får man åka och provrida tre hästar.
 
Så här ser det ut när man ska välja vilken häst man vill ha:
Man väljer ut en häst att provroda, den valda hästen får man sedan under 20-30 sekunder rida runt på i alla gångarter, samt hoppa. Man kan provrida samma häst så många gånger man vill innan man bestämmer sig.  Hästarna är för övrigt lite olika, den bruna är snabb, den vita "väldresserad" (dvs kan vända snabbt) och den svarta hoppar bra, vilket man får känna på.
När man ridit klart och eventuellt ska välja en häst ser det ut så här:
 
Tumme ner = Du vill inte ha hästen
Tumme upp = Du vill ha hästen 
 
Vad tycker ni om den idéen? Hade det inte varit väldigt nice att få testa hästen lite innan man bestämmer sig för att köpa den? Hästarna kostar ju ändå en hel del i SSO!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0