Den uppdaterade Friesern

 
Exteriörbilder:
 
Förstår ni vad jag menar med att benen och hovarna fortfarande ser något klumpiga ut? Sen så känns det nästan som att hästen har fyra bockhovar, med tanke på dess otroligt höga trakter (vilket gör att hovarna nästan ser fyrkantiga ut från sidan), vinkeln på hoven är också fel.
 
På den understa bilden ser ni underhalsen som jag pratade om i det förra inlägget.
 
Gångarterna skritt, trav och kort galopp
 
Trots att hästen inte går i form i någon av gångarterna så tycker jag fortfarande att den är väldigt vacker att se på i rörelse. Jag är imponerad över hur väl SSO's team ändå har fångat frieserns karaktäristiska trav, den är dock lite klampig, den flyter liksom inte på ordentligt! Den korta Galoppen hade kunnat få vara något luftigare och större, men det är smådetaljer!
 
Då min kära (förhatliga) bärbara inte riktigt ville sammarbeta med mig så fick jag inga bra bilder på mellan och den ökade galoppen.
 
 
Nu låter det säkert som att jag inte gillar den nya modellen heller, men jo det gör jag absolut, tycker det är en otroligt maffig och vacker häst! Det hade varit otroligt svårt för SSO's team att göra en snyggare variant, det som jag tar upp är som sagt bara smådetaljer! 
 
Vad tycker ni om den nya modellen?
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0