Dagarna går i ett

Dagarna flyger verkligen förbi nu, har så sjukt mycket att göra så allt går i ett. 
 
För tillfället är C på grönbete hos min tränare, det har varit lite rörigt i "mitt" stall de senaste veckorna så det var lättast att ställa honom där tills allt lugnat ner sig lite. Självklart så är jag där i princip varje dag, C måste ju ridas, och tack och lov så är gården bara 17min med bil från mig (älskar att ha körtkort) så det är absolut överkomligt!
 
Utöver det stallet så är jag dessutom hästvakt åt stallägaren här hemma (alltså "mitt" stall) så ser till hennes tre hästar minst tre gånger om dagen. Varje dag ska vatten köras ned, en av hästarna har fångkänningar så han får bara hö just nu, en av hästarna har eksem så han ska smörjas in med salva varje dag och sjävklart så ska alla hästarna kollas igenom varje dag också! Jag och granntjejen hjälper dessutom till med igångsättningen av eksemhästen.
 
Det kanske inte låter som mycket, men det blir en väldans farande fram och tillbaka hela tiden och det är först runt kl 20:00 jag faktiskt har tid att sätta mig och pusta ut. 
 
 
Det är mycket, men hjälp vad jag älskar detta livet! Som videoklippet ovan visar startade min dag med en helt fantastisk morgonritt! Helt ensamma skrittade jag och C över stock och sten medan vi såg hur den mörkare delen av skogen började lysas upp av solens strålar.. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0