Bloggutmaning - Vilken stil har jag i starstable och liknar den stilen jag har IRL?

Ni hittar bloggutmaningen här! Här tog jag faktiskt och slog ihop två punkter, för jag kände att dessa punkter gick hand i hand! 
 
Min karaktär i spelet får ofta bära basfärger, gärna lite "jordiga" färger, jag älskar alltså, vitt, grått, brunt, marinblått, mossgrönt och färger i dess like. Jag klär karaktären i kläder som jag hade kunnat tänka mig att ha själv, alltså kläder som är enligt min stil irl. 
 
Till vänster ser vi hur jag vanligen ser ut i spelet, vita ridbyxor, svarta stövlar, vit pike, svarta handskar och keps. Det är oftast så jag väljer att se ut, den outfiten passar till det mesta och är enkel och stilren. Till höger så har vi  andra typer av överdelar som jag gillar, dvs lite löst sittande skjortor och tjocktröjor, alltså plagg som inte sitter särskilt tajt. 
 
 Irl älskar (ÄLSKAR) jag att ha stora pösiga linnen eller tjocktröjor när jag rider eller bara ska vara i stallet, det ska vara bekvämt. När det gäller färger så gillar jag även basfärger, men kan tänka mig att ha någon gladare färg på överdelen, men allra bäst trivs jag i dova färger. 
 
Hästarna (både irl och i spelet) däremot har jag gärna BAM färger på, kornblått, oranget, limegrönt.. Ja, egentligen de flesta färger, förutom rosa, hatar rosa..
 
summa summarum så är min stil rätt så ordinär helt enkelt! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0