Bloggutmaning - När och varför började jag blogga

 Den senaste tiden har det varit tomt på idéfronten, har haft för fullt upp helt enkelt för att ens fundera på något djupare plan. På grund av denna bloggtorka tänkte jag ta och låna Cecilia Gladefields bloggutmaning (länk) för att se om inspirationen dyker upp igen. 
 
Då kör vi!
 
Jag började blogga när jag var 13 år kanske, alltså 6 år sedan, den bloggen handlade om mig och min älskade häst DC. Bloggen var som en dagbok för mig, jag skrev om mina tvivel, min ångest och depression.. (Woho, snacka om att liva upp stämning här) Sedan skrev jag förstås om DC, min livräddare på så många sätt. 
Så, för att förtydliga, jag började blogga för att jag behövde ventilera mina känslor på något vis.
 
Idag är det väldigt roligt att gå tillbaka till den bloggen, tårarna är alltid nära då de sista 3 inläggen var från det att DC vart dålig, tills det att jag tog beslutet att låta henne somna in. Då var jag 15år. Ett udrag från ett av de sista inläggen;
 
"Ni får inte tro för ett ögonblick att jag vill börja tänka på att ta bort min häst och det är verkligen inte bara för att hon kanske inte kommer bli ridhäst igen. DC är min bästa vän och jag älskar henne mer än något annat och hon har verkligen varit min räddning när jag har hade det som svårast. Så hur ont det än gör, tanken på att förlora henne, så kommer jag veta att när jag väl fattar beslutat att ta bort henne - om det är om ett år eller om det är om 5år - då kommer jag inte ångra mig och jag kommer veta att jag har gjort det som är rätt för henne."
 
Älskade DC, min fina lilla arab
 
Efter att DC var borta kom C in i mitt liv, och jag startade en ny blogg, en blogg som var mer lättsam. Den nya bloggen handlade verkligen enbart om C, jag skrev inga personliga inlägg whatsoever. På den nämnda bloggen skriver jag numera lite mer om känslor, men inte är det mycket, den handlar helt enkelt för det mesta enbart om mig och C.
 
Nu, nu så kommer vi till denna bloggen! Mouselee startade jag för att det kändes kul, älskar SSL spelen och älskar SSO, varför inte göra en blogg om det? Jag tycker helt enkelt det är kul att ifrågasätta och diskutera, jag tycker alltså det är kul att dela med mig av mina tankar och funderingar, samt höra andras. 
 
Det var min historia det, och ta det lugnt, det kommer inte höra till vardagen att jag delar med mig av så personliga känslor som jag ändå gjort i detta inlägget! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0