.. Och så var väntan över..

Ingen kan ha missat att det efterlängtade mystable äntligen har kommit till Jorvik, väntandet är över för nu har vi vårt nya hemstall! 
 
Kendra ser sig storögt omrking
 
Så vad kan man säga, det är bara helt otroligt, vackrare än vad jag någonsin hade kunnat drömma om!
 
Direkt till höger i stallet har vi åtta boxar, boxdörrarna öppnas genom ett enkelt klick och hålls sedan öppna i ett antal minuter, vilket för det enkelt att hinna med det man hade tänkt. 
 
Till vänster i stallet har vi två boxar, spolspilta, anslagstavla , garderob samt fikarum. Självklart så får Storm (som är min starthäst) stå i hedersboxen. 

Anslagstavlan fungerar precis som den i gamla stallet, likaså garderoben, ingen uppdatering där. 
 
Spolspiltan må vara vacker, men dessvärre så kan man inte spola av sina hästar, det man kan göra är att fylla på sin hink med vatten.
 
Foderkammaren och sadelkammaren har i nuläget ingen funktion, man kan inte lägga ifrån sig foder eller utrustning.
 
Så vad kan man säga om stallet? Som sagt så är det otroligt vackert, men det känns inte riktigt klart. Jag hoppas så innerligt att sadelkammare och foderkammare kommer få en funktion någon dag. Drömmen för mig hade varit om man hade kunnat få hänga ifrån sig några sadlar samt träns på hängarna, samt att i lådorna kunna lägga ifrån sig benskydd och benlindor. I foderkammaren hade jag velat ha samma sak, dvs att kunna lägga ifrån sig allt sitt foder. Spolspiltan tvivlar jag på om den någonsin kommer få en funktion, men det hade varit helt otroligt i sådana fall! 
 
Garderoben drömmer jag fortfarande om ska bli som när man köper kläder i gallerian, hoppas så innerligt på det.. 
 
V
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0